18 de desembre 2006

Animeu-vos a escriure!

Les estades fora de casa (amb el programa Erasmus o altres) solen resultar molt gratificants per als qui les viuen. Tant acadèmicament com, sobretot, personalment.
Aquesta sensació positiva és difícil d'adquirir a priori. Normalment, la informació que l'estudiant candidat rep del programa Erasmus (o altres) són un munt de condicions, normatives, requisits, tràmits, poques expectatives econòmiques... Tota una sèrie de missatges no gaire engrescadors.
Per això és interessant que els que ja hem viscut una d'aquestes experiències sapiguem comunicar aquestes vivències subjectives als companys que encara no s'ho han plantejat, per tal que rebin també aquesta visió, tan positiva de les estades a l'estranger.
Animeu-vos!
Amadeu Pons.
pons@ub.edu

Etiquetes de comentaris:

13 de desembre 2006

Habitación en Berlín

Hola! Busco una habitación económica para realizar mi estancia Erasmus entre abril y julio 2007 en Berlin, de preferencia cerca de la Breitenbachplatz o del Instituto de Estudios Latinomericanos de la FU. También podría ofrecer mi habitación en Barcelona como intercambio a algun estudiante alemán que venga a la UB. Saludos.
Verónica Quiroz
veronicaquirozl@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,

Allotjament gratuït per als estudiants de Psicologia

La Federació europea d'Associacions d'Estudiants de Psicologia (EFPSA) ha creat un servei adreçat a estudiants de Psicologia de tota Europa. Es tracta d'una borsa d'habitatge, on pots demanar allotjament a casa d'un estudiant de psicologia d'un pais europeu només oferint lloc tu també. No hi ha compromisos, no costa res apuntar-s'hi i la gent que hi ha participat està molt contenta, la veritat. A més, també resulta útil per a esbrinar coses sobre la universitat on ens agradaria estudiar, tenir un contacte allà o fer una visita abans de marxar d'Erasmus definitivament. Això sí, l'únic requisit és ser estudiant de Psicologia.
Més informació: http://www.efpsa-travel.net
Sònia Roncero
soniaroncero@gmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,

11 de desembre 2006

Habitatge a Viena

A qui vulgui anar a Viena: les residències son molt cares i queden molt lluny. Els pisos compartits (WG) és el millor, però trobar-ne un costa moltísssssim perquè hi ha molts estudiants a la ciutat que en busquen.
Jo estic en un pis durant el curs 2006-2007, fins el Juliol 2007. Si algú pretén venir cap aquí i vol un bon pis en una molt bona situació que m'ho faci saber: li facilitaré les coses una passada... Jo vaig visitar-ne més de 20 i vaig trigar 2 setmanes en ser acceptat en un pis. És desconsolador...
Àlex Nebot
alexnebot@mixmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,

Erasmus a Copenhaguen

Em dic Marta Tarres, sóc estudianta de Biologia i aquest Febrer marxaré d’Erasmus a Copenhaguen. A veure què tal va això del blog!
Adeu!
Marta Tarres
martatarres@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: ,

Habitatge a Calàbria

M’agradaria saber de gent que hagi estat o que, ara al Febrer, vagi a la Universitat de Calàbria, per saber com aconseguir un pis o estar en una residencia.

Neus Prat
neusika67@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,

Erasmus a Southampton

Busco habitació a Southampton, de principis de Febrer fins a finals de Juny. Si sabeu d'alguna cosa, poseu-vos en contacte amb mi a través de l'adreça electrònica. Gràcies!

Laia Beni
laiabeni@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: ,

Platja de Lomma a Suècia

Era una tarda fresqueta de Setembre, quan la meva colla d'Erasmus va decidir anar un diumenge a la platja de Lomma. Semblava un capítol de Verano azul però amb gent internacional. Encara recordo molt bé qui érem. El Javi de València, el Kevin d'Irlanda, la Lyuba de Rússia i dos altres nois que mai recordo d’on són.

Varem anar a la preciosa platja de Lomma, molt a prop de la ciutat de Lund. Ens varem banyar a las aigües mig gelades del mar i, després, ens varem quedar a la platja contemplant el pont que uneix Dinamarca amb Suècia.

Va ser una tarda preciosa, varem riure tots un munt i ens varem fer un munt de fotos. No se m'oblidarà mai. Després, van venir una paraguaiana, uns quants alemanys i un noi d'EUA, i varem tornar cap a casa. Un dia esgotador però preciós.

Jorge Ruiz
techno_master@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: ,

05 de desembre 2006

Presentació

El weblog de la Unitat de Relacions Internacionals pretén ser un espai de contacte entre estudiants per l’intercanvi d’informacions, d’opinions i d’experiències relacionades amb la mobilitat internacional.
És, doncs, un blog obert a tothom que desitgi contribuir, relatant la seva experiència personal o aportant els seus coneixements sobre mobilitat internacional, i a tothom que necessiti informació concreta per a preparar la seva estada a l’estranger. Consulteu la normativa d'ús.
Per a participar, simplement ompliu el formulari o bé feu-nos arribar un correu electrònic.
Els continguts del blog estan classificats sota les següents categories:

Etiquetes de comentaris:

Informació general

A la secció d'Informació General, trobareu les darreres convocatòries de beques i d'ajuts relacionades amb la mobilitat internacional, tant d'estudiants com de professors i investigadors, així com altres notícies i novetats que siguin del vostre interès.
No deixeu de visitar, però, la web de la Unitat de Relacions Internacionals i de l'Àrea Acadèmica i d'Estudiants per a mantenir-vos informats.

Etiquetes de comentaris:

Les vostres experiències i relats

Sota la secció Les vostres experiències i relats, publicarem les històries, les opinions i les anècdotes que ens hagueu fet arribar o bé omplint el formulari o bé mitjançant el nostre correu electrònic.

Etiquetes de comentaris:

Consultes i contactes

Utilitzeu la secció Consultes i Contactes per obtenir, de primera mà, aquelles informacions més pràctiques relacionades amb la mobilitat internacional: allotjament, cost de la vida, aprenentatge de llengües, etc. Podeu proposar una temàtica o participar en una de ja existent.

Etiquetes de comentaris: