24 de gener 2007

Experiències Erasmus

Me gustaría hablar con gente que haya ido de Erasmus para conocer sus experiencias ya que tengo pensado ir a Irlanda o al norte del Reino Unido para el curso que viene.

María Angeles Civico
angelesferro@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: ,

10 de gener 2007

Erasmus a Grenoble

Aquesta setmana marxo d'Erasmus a Grenoble, als Alps francesos. Al principi, em va costar una mica trobar allotjament: les residencies universitàries es troben a les afores i hi ha molt poques places. Buscar pis compartit tampoc era fàcil: no es fiaven de mi per ser estudiant o eren estudis petits i cars. Així que he optat per anar a viure en una residència d'estudiants privada. Són més cares que les residències públiques però pagues el mateix que per anar a viure en un pis compartit. Tenen l’avantatge de ser cèntriques i tens un petit pis de 20 m2 per a tu sol. A més, allà tots som estrangers així que també coneixes molta gent diferent. :-D

Carme Egea

ecarme_4@yahoo.es

Etiquetes de comentaris: ,

09 de gener 2007

Erasmus a Florència

Estic d'Erasmus a Florencia en aquest curs 2006-2007. L'experiencia es genial, així que animo a tothom a fer-ho. Si algú vol aclarir dubtes, puc explicar la meva experiència.

Vicky Martínez
vickylmd@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: ,

08 de gener 2007

Allotjament a Niça

D'aquí pocs dies marxo d'erasmus a Nice (França) i per falta de places a les residències estic buscant pis per allà. Hi ha algú que conegui gent que comparteixi pis?
També buscava gent que anés d'erasmus al mateix lloc per trobar-nos per la ciutat!! Petons!
Núria Carballo.
nuriacarballo@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,