21 de desembre 2009

Erasmus Bristol

Hola,
me voy de Erasmus el año que viene. Estudio bellas artes y me gustaría contactar con alguien que haya estado en Bristol (Inglaterra) y Manchester! Cómo funcionan las ayudas y todo por alli. Gracias
Naiara Saltó Bermejo
nsbluna@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: , , ,

Austràlia

Hola, si tot va bé, i espero que sí, quan acabi aquest any la carrera de BBAA m'agradaria anar a Austràlia per un any. He intentat informar-me i la veritat és que hi ha moltíssima demanda de països europeus pero no per Austràlia. Hi ha algún conveni de pràctiques que sigui de disseny gràfic a Austràlia? per introduïr-me al món laboral, aprendre anglès, i poder tenir noves experiències. Si algú sap alguna cosa hem pot informar? Jo sé que el tema visats és complicat, llarg de tràmits hi tinc abans que els visats, a no ser que una empresa et contracti des de allí són de 3 mesos com a molt (visa hollidays). Suposo que no dec ser l´únic de Barcelona que vol anar a fer pràctiques a Austràlia, no? Bé, gràcies per avançat.
Uriel Roijals
artecomoexpresion@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,

16 de desembre 2009

ERASMUS

Hola,
sóc una estudiant de Psicologia a la UB i vull anar l'any que ve d'Erasmus. Vaig molt perduda i no sé per on començar a mirar, ni on anar. M'agradaria saber l'experiència de la gent que ja ha estat.

Laura Carrillo
laura_crt@hotmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,

01 de desembre 2009

ERASMUS PARIS

Alguien está de Erasmus en Paris?

Laura Milazzo
laura.milazzo@gmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,